19 juni 2024

De ondersteuningsplanraad zoekt jou!

Binnen SWV PO de Meierij hebben we een actieve en betrokken ondersteuningsplanraad. Dit is onze medezeggenschapsraad die bestaat uit ouders en onderwijsprofessionals uit onze regio. De OPR denkt en praat mee over allerlei zaken die te maken hebben met passend onderwijs. En nu we op weg zijn naar inclusiever onderwijs, is de stem van de OPR nóg belangrijker.

 

Gezocht: nieuwe leden

Onze OPR is hard op zoek naar nieuwe leden! Voor schooljaar 2024-2025 zijn we op zoek naar twee onderwijsprofessionals en enthousiaste ouders. Misschien is het iets voor jou? In onderstaande video vertellen Margreet en Peter meer over wat de OPR doet en waarom lid zijn zo belangrijk (en interessant) is. Ook Marianne en Noortje zetten zich met veel passie in voor de OPR van ons samenwerkingsverband. Je leest het interview hier.

 

 

Wat kun je verwachten?

De OPR vergadert per schooljaar 5 à 6 avonden (van 19.00 uur tot 21.00 uur) in Den Bosch. Dit betekent dat je, inclusief de voorbereiding, ongeveer 20 uur per jaar bezig bent met de OPR. Je leest alle overige informatie in deze oproep voor ouders en deze oproep voor onderwijsprofessionals.

 

Lijkt het jou leuk om mee te denken en mee te praten?

Neem dan contact op met onze OPR via opr@demeierij-po.nl. We ontmoeten je graag!

Op deze pagina lees je meer over de ondersteuningsplanraad.

Ook interessant

Janneke van den Wollenberg versterkt managementteam van SWV PO de Meierij

Transitie naar één Meierij: samen sterk voor meer inclusie

Factsheet SWV PO de Meierij