27 februari 2023

Inspiratiebijeenkomst 21 maart 2023

Heb jij ook steeds meer kinderen met gedragsproblemen of kenmerken van autisme in de klas of op school? Wat vind jij eigenlijk ‘een normaal kind’ of een normale opvoeding? En hoe bepaal je dat eigenlijk? Het zijn belangrijke vragen om over na te denken, juist in een tijd waarin er zoveel kinderen zijn die kampen met mentale klachten en jeugdhulp nodig hebben.

Tijdens onze 3e inspiratiebijeenkomst legt Bert Wienen de link tussen normaliseren en meer inclusief onderwijs. Hij verkent samen met jou en andere aanwezigen hoe de enorme focus op de individuele leerling ons niet dichter bij inclusief onderwijs zal brengen, maar ons er verder van zal verwijderen. Daarom is een ander perspectief meer helpend. Hiervoor is het nodig dat we onszelf eerst afvragen: weten we van gekkigheid nog wel wat normaal is?

De bijeenkomst vindt plaats op 21 maart 2023 van 15.00 tot 17.00 uur in Perron3 te Rosmalen.

 

Meer informatie en de link om je aan te melden vind je in deze uitnodiging.

 

De inspiratiebijeenkomsten van SWV PO de Meierij zijn bedoeld om inspiratie te delen, collega’s te ontmoeten en te leren van en met elkaar. Zo dragen ze bij aan het speerpunt ‘professionalisering’ uit ons ondersteuningsplan. We hopen dat je erbij bent! Deelname is kosteloos.

Ook interessant

Inspiratiebijeenkomst ‘De inclusieve leerkracht is de toekomst van onze kinderen’

Jaarverslag 2022

Uitnodiging: PO-VO overdracht: ontmoet je collega’s en laat je inspireren!