16 november 2022

Nieuws van het dyslexieteam – november 2022

Momenteel ontvangen we als dyslexieteam ED-aanvragen voor leerlingen waarbij de toetsen van juni 2022 als derde hoofdmeting ingevuld zijn. Voor deze leerlingen, waarbij al eerder ondersteuning is geboden op de drie niveaus en dus de hardnekkigheid kan worden aangetoond, is het belangrijk dat onderzoek en eventuele behandeling bij de dyslexiezorgaanbieders zo snel mogelijk kan starten.

Uiterlijke aanleverdatum aanvragen met eindmeting van juni 2022

Om een zo volledig mogelijk dossier (met de meest recente gegevens die de zorgaanbieders nodig hebben) aan te kunnen leveren, stellen we een datum vast tot wanneer de aanvragen met de eindmetingen van juni 2022 als derde hoofdmeting ingediend kunnen worden. Deze aanvragen kunnen tot vrijdag 23 december 2022 via LDOS ingediend worden. Mocht het niet lukken om een dossier voor vrijdag 23 december 2022 aan te leveren, neem dan contact op met het dyslexieteam zodat we kunnen meedenken.

De uiterlijke inleverdatum kan de komende tijd voor het dyslexieteam leiden tot veel nieuwe ED-aanvragen. We hopen op jullie begrip dat we ons uiterste best doen om alles binnen de afgesproken reactietermijn te verwerken. In een aantal gevallen wordt deze termijn helaas overschreden.

Meer informatie of vragen

Meer informatie over het dyslexieteam vind je op deze pagina. Bij vragen kun je ons altijd mailen of bellen!

Ook interessant

Inspiratiebijeenkomst ‘De inclusieve leerkracht is de toekomst van onze kinderen’

Jaarverslag 2022

Uitnodiging: PO-VO overdracht: ontmoet je collega’s en laat je inspireren!