Mary-Ann van Hoof

Kantoor: 06 - 1002 1115
M: 06 - 3057 3074
E: m.vanhoof@demeierij-po.nl
A: Wielkamp 1b, 5301 DB Zaltbommel

Ik als OEM

Als ondersteuningsmanager Noord wil ik het passend onderwijs samen met mijn team en de professionals op de scholen zo goed mogelijk vormgeven.  Met mijn team investeer ik in het optimaliseren van de basisondersteuning op de scholen in de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel, zodat kinderen hun talenten kunnen ontplooien. Daarbij streef ik ernaar om vanuit het ondersteuningsplan zo goed mogelijk aan te sluiten bij het kind, de school en de ouders. Het samenwerken, netwerken en kennisdelen met alle partners binnen de regio, maar ook daarbuiten, zie ik als de manier om de expertise te vergroten en daarmee de ondersteuning beter vorm te geven. Samen kunnen we het verschil maken, zeker voor de kinderen die wat extra’s nodig hebben.


Bijzonder

Gemeentes, besturen, scholen, leerkrachten, ouders en kinderen verschillen van elkaar. Deze diversiteit zie ik als meerwaarde. Het vraagt om goede samenwerking, flexibiliteit, korte lijnen en denken in kansen, met als doel dat de kinderen in de Bommelerwaard er beter van worden.

Mijn achtergrond in het onderwijs

Mijn hele werkzame leven werk ik in het basisonderwijs. Daar ligt mijn hart. Ik ben gestart als leerkracht, heb gewerkt als intern begeleider, remedial teacher en ambulant begeleider. De afgelopen 16 jaar heb ik op verschillende scholen als directeur gewerkt. Ik ben altijd blijven ontwikkelen en geloof in een leven lang leren. Onlangs heb ik de master management van Cultuur en Verandering succesvol afgerond.

Mijn drijfveer

Mijn uitdaging ligt in de ontwikkeling van talenten bij kinderen, zeker als dat niet vanzelfsprekend gaat. Daarbij is een goede samenwerking met de professionals op de scholen essentieel. Dat ik nu als manager ondersteuningseenheid Noord voor het onderwijs mag werken en mijn expertise kan benutten om met iedereen die bij het kind betrokken is het onderwijs passend te maken, maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Maasdriel: Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Kerkdriel, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind.

Zaltbommel: Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert (Noord en Zuid), Nieuwaal, Poederoijen, Zaltbommel en Zuilichem.

Organogram Noord

Hier vindt u het organogram van ondersteuningseenheid Noord.