8 januari 2023

Boek nu je tickets voor je reis in de Meierij!

Een studiereis maken naar Finland, Zweden of waar dan ook? Niet nodig, want in onze eigen regio liggen de mooie voorbeelden voor het oprapen. We kiezen voor stikstofarm en laten het vliegtuig staan. Ga mee op reis in de Meierij!

 

Bijna is het zover…

Op woensdag 8 februari 2023 (van 14.30 – 17.00 uur) organiseren we een uniek all-inclusive event. Door leerkrachten, voor leerkrachten. Al zijn ib’ers en directeuren natuurlijk ook van harte welkom. Dat wil je niet missen! Bestel dus snel je tickets.

 

Nieuwsgierig? Dit kun je verwachten:

  • De gates gaan open om 14.30 uur, onze stewards ontvangen je dan graag.
  • Tijdens je verblijf bezoek je meerdere stands. Daar kun je je laten inspireren door leerkrachten van meer dan 25 scholen en enkele samenwerkingspartners. Zij delen hun ervaring en jij kunt je vragen stellen.
    Enkele voorbeelden: de Mariaschool vertelt hoe zij onderwijs geeft aan nieuwkomers van het AZC en bij het Rondeel haal je input over de samenwerking met zorgpartners in de klas. Van De Parel hoor en zie je hoe ze een totaalaanbod bieden door te werken in ateliers en De Bogerd vertelt over de brede inzet van arrangementen.
    Wil je meer weten? Dan boek je je ticket voor een excursie of midweek (bij wijze van spreken ;-)) naar de betreffende school.
  • Inspiratie, uitwisseling en ontmoeting staan centraal tijdens de middag. Drankjes en een hapje? Die zijn inbegrepen!
  • Locatie: 1931 Congrescentrum, Oude Engelenseweg 1 te ’s-Hertogenbosch.
  • Dit event is gratis voor professionals uit de Meierij.

 

Bestel je tickets

Ook interessant

Factsheet SWV PO de Meierij

Inspiratiemiddag symbiose trajecten

Vacature: wij zoeken een orthopedagoog/psycholoog!