22 januari 2024

Uitnodiging inspiratiebijeenkomst: Waarom je als leraar zo belangrijk bent voor kinderen en wat je moet weten om dat ook te kunnen zijn!

Hoe kan een sterke basishouding, kennis over gezonde relaties en zelfkennis bijdragen aan de ontwikkeling, veerkracht en het zelfbeeld van leerlingen? Je leert het tijdens de inspiratiebijeenkomst op 7 februari.

Weten wat (in) ontwikkeling is en hoe jij hiernaar kijkt is van grote invloed op jouw leerlingen. Tijdens deze workshop vertelt drs. Elena Carmona van Loon, auteur, trainer, spreker en orthopedagoog-generalist, hoe je de regie en veerkracht van leerlingen sterker kunt maken en ontwikkelingsgericht blijft kijken.

Deze workshop biedt kennis, zelfreflectie en inspiratie. Het helpt je om als leraar sterk en met vertrouwen in je schoenen te blijven staan.

 

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 februari 2024 bij Perron-3 in Rosmalen. De inloop is vanaf 14.45 uur: je kunt dan andere collega’s ontmoeten. Het programma start om 15.15 uur en duurt tot 17.15 uur.

Alles rustig nalezen? Bekijk dan de uitnodiging.

 

 

 

De inspiratiebijeenkomsten van SWV PO de Meierij zijn bedoeld om inspiratie te delen, collega’s te ontmoeten en te leren van en met elkaar. Zo dragen ze bij aan het speerpunt ‘professionalisering’ uit ons ondersteuningsplan. We hopen dat je erbij bent! Deelname is kosteloos.

 

 

 

Ook interessant

Uitnodiging inspiratiebijeenkomst: Samenwerking 1 + 1 = 3

Inclusief onderwijs in Portugal

Het Bossche Kinderparlement bezoekt Mytylschool Gabriël: “We willen dat elk kind vrienden in de wijk kan hebben”