16 januari 2024

Uitnodiging: PO-VO lezing: handelingsgerichte overdracht

‘Een goede start in vo dankzij een handelingsgerichte overdracht mét leerling en ouders.’ Dat is de titel van de lezing die Noëlle Pameijer, kinder- en jeugdpsycholoog, SWV PO Unita en bij stichting Elan, op maandag 4 maart 2024 geeft. Het gaat over een waardevolle overdracht, wat belangrijk is voor alle betrokkenen.

 

Na een korte opening geeft Noëlle haar presentatie, waarin het waarom, wat, hoe, wanneer en wie aan de orde komt van een waardevolle overdracht. Dan volgt een korte pauze en vormen we gesprekstafels waarbij aanwezigen uit het PO in gesprek gaan met collega’s van het VO.

Deze lezing stond eerder gepland tijdens de PO-VO ontmoeting in november 2023, maar kon niet doorgaan. Nu krijg je alsnog de kans om de waardevolle inzichten te verkrijgen.

 

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 4 maart 2024 in Theater De Speeldoos te Vught. De inloop is vanaf 15.00 uur: je kunt dan andere collega’s ontmoeten. Het programma start om 15.30 uur en duurt tot 17.15 uur.

Alles rustig nalezen? Bekijk dan de uitnodiging.

 

 

 

De inspiratiebijeenkomsten van SWV PO de Meierij zijn bedoeld om inspiratie te delen, collega’s te ontmoeten en te leren van en met elkaar. Zo dragen ze bij aan het speerpunt ‘professionalisering’ uit ons ondersteuningsplan. We hopen dat je erbij bent! Deelname is kosteloos.

 

 

 

Ook interessant

Uitnodiging inspiratiebijeenkomst: Samenwerking 1 + 1 = 3

Inclusief onderwijs in Portugal

Het Bossche Kinderparlement bezoekt Mytylschool Gabriël: “We willen dat elk kind vrienden in de wijk kan hebben”