8 februari 2024

Vacature: Ondersteuningsmanager (0,9-1,0 fte)

Per 1 mei 2024 zijn wij op zoek naar een

 

Ondersteuningsmanager (0,9-1,0 fte)

 

Samenwerkingsverband Primair Onderwijs (SWV PO) de Meierij wordt gevormd door alle scholen binnen de Meierij. Samen zorgen we ervoor dat ieder kind zoveel mogelijk inclusief onderwijs krijgt dat bij hem of haar past. Wij richten ons op de leerkrachten en de scholen om zo de juiste ondersteuning te bieden aan de leerling. Binnen onze regio hebben we daarnaast een dekkend netwerk. Zo maken we onze regio elke dag een beetje inclusiever. Onze regio is Brabant en een klein stukje Gelderland, en bestaat uit de gemeenten Zaltbommel, Maasdriel, ‘s-Hertogenbosch, Vught, Boxtel, Sint-Michielsgestel, Meierijstad (Schijndel) en enkele scholen in Oisterwijk (Haaren) en Tilburg (Biezenmortel)). Meer weten? Kijk dan eens verder op onze website.

 

Dit ga je doen

De ondersteuningsmanager vormt samen met de beleidsmedewerker, de tweede ondersteunings-manager en de directeur-bestuurder het managementteam van het samenwerkingsverband. Dit team werkt intensief samen aan het waarmaken van de ambities uit het ondersteuningsplan. In de praktijk betekent het dat je de volgende taken krijgt:

  • Je stemt het beleid van het samenwerkingsverband af op de lokale situatie en werkt daarbij planmatig en resultaatgericht aan de verdere ontwikkeling van inclusief onderwijs.
  • Je bent, samen met de andere ondersteuningsmanager, leidinggevende voor het team dat leerkrachten en schoolteams begeleidt bij de weg naar inclusie, waarbij handelingsgericht werken ons DNA is.
  • Je arrangeert op creatieve wijze extra ondersteuning binnen het basisonderwijs.
  • Je werkt planmatig en resultaatgericht samen met scholen, gemeenten en sociale partners om de doelen van het ondersteuningsplan te halen.
  • Je bent een bouwer en verbinder en gedijt goed binnen een lerende organisatie die streeft naar toongevend en vooruitstrevend beleid.

Word je hier enthousiast van? Bekijk dan de volledige vacature.

 

Wil je meer informatie?

Heb je nog wat vragen over deze vacature? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Guillermo Holman (directeur/bestuurder) kan je meer vertellen over de functie. Je kunt hem bereiken via e-mail: g.holman@demeierij-po.nl of telefoon: 06 5242 1876. De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern aangeboden.

 

Interesse? Solliciteren doe je zo:

Spreekt SWV PO de Meierij en deze vacature je aan? Graag komen wij dan met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over het SWV en deze functie. Je kunt jouw reactie tot uiterlijk 28 februari a.s. sturen naar w.vandewouw@demeierij-po.nl ter attentie van Guillermo Holman, onder vermelding van “vacature ondersteuningsmanager”.

De sollicitatiegesprekken staan voorlopig gepland op 18 maart a.s.

Ook interessant

Uitnodiging inspiratiebijeenkomst: Samenwerking 1 + 1 = 3

Inclusief onderwijs in Portugal

Het Bossche Kinderparlement bezoekt Mytylschool Gabriël: “We willen dat elk kind vrienden in de wijk kan hebben”