22 september 2022

Vacature: onderwijs personeel voor onderwijs aan Oekraïense kinderen

Sinds mei 2022 krijgen de Oekraïense kinderen uit de opvanglocaties aan de Bruistensingel en Hervensebaan onderwijs aangeboden op de basisscholen in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Om deze kinderen extra te ondersteunen, zijn wij op zoek naar collega’s, gepensioneerden en alle andere belangstellenden met een onderwijskundige achtergrond, die met ons deze extra ondersteuning kunnen verzorgen. Ook Oekraïense leraren en andere onderwijsdeskundigen nodigen wij van harte uit om te reageren op deze vacature.

Dit bieden wij

Wij bieden een aanstelling conform cao Primair Onderwijs in de schaal passend bij de taken die je uitvoert. De contractduur en het aantal uur per week is in overleg en afhankelijk van hoe de situatie zich ontwikkelt.
Door de veranderlijkheid van de situatie, bekijken wij steeds per situatie en per school hoeveel onderwijskundigen wij nodig hebben. Lees hierover meer in de vacature.

Reageren

Ben je enthousiast? Geef in jouw motivatiebrief aan vanaf wanneer je beschikbaar bent en voor hoeveel FTE. Wij bekijken dan of we een match kunnen maken tussen jou en een school.

In de vacature vind je de verdere contactgegevens.

Ook interessant

Factsheet SWV PO de Meierij

Inspiratiemiddag symbiose trajecten

Vacature: wij zoeken een orthopedagoog/psycholoog!