29 januari 2024

Vacature: Orthopedagoog/(school)psycholoog (0,6-1,0 fte / schaal 11)

Per 1 maart 2024, of zo spoedig mogelijk daarna, zoekt Samenwerkingsverband PO de Meierij een

 

Orthopedagoog/(school)psycholoog (0,6-1,0 fte / schaal 11)

 

Ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe baan in een fijn team en neem jij je ervaring en passie mee bij de ondersteuning en begeleiding van teams en leerkrachten uit het basisonderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Belangrijke kenmerken en vaardigheden

De belangrijkste kenmerken en vaardigheden die we zoeken bij de orthopedagoog/(school)psycholoog zijn:

  • Handelingsgerichte diagnostiek en begeleiding. Je zorgt voor handelingsgerichte diagnostiek en begeleiding, levert een bijdrage aan de ontwikkeling en de beleidsvorming op het niveau van school en het samenwerkingsverband. Daarnaast richt je je op coaching en begeleiding van leerkrachten en het team.
  • Inclusief onderwijs. Je draagt het gedachtengoed van inclusief onderwijs actief uit en versterkt dit binnen het onderwijsveld. Je bevordert de deskundigheid en handelingsbekwaamheid van onderwijsprofessionals en stelt je op als critical friend.
  • Professional. Je verleent handelingsgerichte diagnostiek en begeleiding/coaching. Je bent universitair geschoold met een diagnostische bevoegdheid.
  • Netwerker. Je vertegenwoordigt het onderwijsveld in specialistische setting, onderhoudt een breed netwerk en adviseert daarbinnen zelfstandig.

 

Heb je interesse?

Bekijk dan de volledige vacature.

Je gemotiveerde reactie en curriculum vitae kun je tot uiterlijk 15 februari a.s. sturen naar noord@demeierij-po.nl t.a.v. Heidi Poulssen. Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Mary Ann van Hoof, ondersteuningsmanager van SWV de Meierij regio Noord. Telefoon: 06-30573074, mail: m.vanhoof@demeierij-po.nl.

Ook interessant

Uitnodiging inspiratiebijeenkomst: Samenwerking 1 + 1 = 3

Inclusief onderwijs in Portugal

Het Bossche Kinderparlement bezoekt Mytylschool Gabriël: “We willen dat elk kind vrienden in de wijk kan hebben”