26 oktober 2023

Vacature: wij zoeken een orthopedagoog/psycholoog!

SWV PO de Meierij zoekt per 1 januari 2024 een

 

orthopedagoog/psycholoog (0,6 – 1,0 fte)

 

Ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe baan en neem jij je ervaring en passie mee bij de ondersteuning en begeleiding van kinderen en leerkrachten uit het basisonderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder en solliciteer als deze vacature bij je past!

 

Past dit bij jou?

Je werkt als orthopedagoog met een vast aantal scholen. Met deze scholen ga je in gesprek over beleid, doelen en de ontwikkeling van de school wat betreft passend en inclusiever onderwijs. Je werkt samen met collega’s aan de ontwikkeling van inclusiever onderwijs binnen SWV PO de Meierij. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan scholen en leerkrachten voor leerlingen met specifieke ondersteuningsbehoeften.

Meer over de persoon die we zoeken lees je in de vacature orthopedagoog/psycholoogDe werkzaamheden vinden plaats binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Zaltbommel en Maasdriel.

Reageren

Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk op uiterlijk op 30 november 2023. In de vacature vind je de verdere contactgegevens.

Ook interessant

“Leerkracht Auke ziet Leerkracht Leerling Interactie Coaching (LLInC) als een investering waar ze nog jaren profijt van heeft”

Terugkoppeling audit: Duizend bloemen bloeien in de Meierij

De Meierij tipt: eyeopener op het gebied van inclusie