10 mei 2023

Vacature: wij zoeken een orthopedagoog/psycholoog!

SWV PO de Meierij zoekt per 1 augustus 2023

 

een orthopedagoog/psycholoog (0,6 – 1,0 fte)

 

Ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe baan en neem jij je ervaring en passie mee bij de ondersteuning en begeleiding van kinderen en leerkrachten uit het basisonderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder en solliciteer als deze vacature bij je past!

 

Past dit bij jou?

Je werkt als orthopedagoog met een vast aantal scholen. Met deze scholen ga je in gesprek over beleid, doelen en de ontwikkeling van de school wat betreft passend en inclusiever onderwijs. Je werkt samen met collega’s aan de ontwikkeling van inclusiever onderwijs binnen SWV PO de Meierij. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan scholen en leerkrachten voor leerlingen met specifieke ondersteuningsbehoeften. Het voeren van consultieve gesprekken, inzicht geven in ontwikkeldoelen van kinderen en vorm geven aan arrangementen behoren tot de taken. Het doel hiervan is een duurzame ontwikkeling van leerlingen te bevorderen waarbij het gebruik maken van de mogelijkheden van het kind van groot belang is. Meer over de persoon die we zoeken lees je in de vacature orthopedagoog/psycholoog. Daarin staat ook een uitgebreide profielschets.

De benoeming vindt plaats in schaal 11 (CAO PO) op basis van een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De werkzaamheden vinden plaats binnen de gemeente binnen de gemeenten ‘s-Hertogenbosch, Zaltbommel en Maasdriel.

 

Reageren

Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk op uiterlijk op 21 mei. In de vacature vind je de verdere contactgegevens.

Ook interessant

Factsheet SWV PO de Meierij

Inspiratiemiddag symbiose trajecten

Directie IB dag: presentatie ‘Van individu naar collectief’