10 juli 2023

Vacature: wij zoeken een orthopedagoog/psycholoog!

SWV PO de Meierij zoekt per 1 oktober 2023

 

een orthopedagoog/psycholoog (0,6 – 0,8 fte)

 

Ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe baan en neem jij je ervaring en passie mee bij de ondersteuning en begeleiding van kinderen en leerkrachten uit het basisonderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder en solliciteer als deze vacature bij je past!

 

Past dit bij jou?

Je werkt als orthopedagoog met een vast aantal scholen. Met deze scholen ga je in gesprek over beleid, doelen en de ontwikkeling van de school wat betreft passend en inclusiever onderwijs. Je werkt samen met collega’s aan de ontwikkeling van inclusiever onderwijs binnen SWV PO de Meierij. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan scholen en leerkrachten voor leerlingen met specifieke ondersteuningsbehoeften. Het voeren van consultieve gesprekken, inzicht geven in ontwikkeldoelen van kinderen en vorm geven aan arrangementen behoren tot de taken.

Meer over de persoon die we zoeken lees je in de vacature orthopedagoog/psycholoogDe werkzaamheden vinden plaats binnen de gemeente binnen de gemeenten ‘s-Hertogenbosch en/of Maasdriel.

Reageren

Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk op uiterlijk op 15 september. In de vacature vind je de verdere contactgegevens.

Ook interessant

Inspiratiebijeenkomst ‘De inclusieve leerkracht is de toekomst van onze kinderen’

Jaarverslag 2022

Uitnodiging: PO-VO overdracht: ontmoet je collega’s en laat je inspireren!